keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Ruma iljetys traumatisoi Englannissa

(LONTOO) Ison-Britannian kansalaiset ovat syvästi järkyttyneitä taannoisen Britain's got talent- ohjelman lähetyksen johdosta. Ohjelmaan koomiseksi narriksi tuotu ruma akka aukaisi herpesnäppylöiden reunustaman suunsa ja päästi ilmoille kauniin laulun. Sekä ohjelman automaattinauruyleisö että television eteen sohvalle liimaantuneet katsojat saivat lukuisia aivonyrjähdyksiä. Useita loukkaantuneita vietiin hoitoon teho-osastolle, jossa heille näytettiin Celine Dionin, Shakiran ja Beyonce Knowlesin musiikkivideoita.

Katsomossa tapahtumahetkellä istunut Worchestershireläinen rekkamies Mike Litoris kuvailee tuntemuksiaan pidellen samalla vertavuotavaa korvaansa: "Tämä on pyhäinhäväistys. Vain kauniilla ihmisillä on lupa laulaa kauniisti. Elämäni ei palaa koskaan enää raiteilleen. Aivan kuin sontakokkare olisi alkanut väitellä filosofiasta".

Ison-Britannian julkinen televisiokanava BBC lähettää kriisikeskuksestaan 24 tuntia vuorokaudessa Christina Aguileran ja Jennifer Lopezin musiikkivideoita. Ruma akka suljettiin Lontoon kuuluisaan vankilatorniin Toweriin. Towerin korpit lensivät pois.

1 kommentti:

Ranstakka kirjoitti...

Minun käy kyllä sääliksi rumaa akkaa :(
t. emo