keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Korhoset täyttävät universumin

Kuopiolaisiin postilaatikoihin automaattisesti tipahtava Kirkko ja Koti - lehti on tiedottanut savolaisia maailmanrauhaa uhkaavasta kauhistuttavast ilmiöstä.

Kuopion Jynkänvuoressa asustava Johanna Korhonen nimittäin odottaa seitsemättä lastaan. Ilmeisesti Korhoset noudattavat vanhemmiltaan saamaansa oppia (16 ja 13 lasta), sillä "Korhosten perheeseen lapset saavat syntyä." Korhosia joskus "ihmetyttää, miksi ihmiset eivät halua enemmän lapsia."

Tästä voi päätellä, että Korhoset jatkavat lisääntymistään samaan tahtiin ja saavat lopulta yhteensä maltillisesti arvioiden 12 lasta. Lapset ottavat opista vaarin ja pykältävät itse saman määrän lapsia, yhteensä 144. Seuraavassa sukupolvessa lapsia onkin jo yhteensä 1728.

Vuonna 2600 Korhosia onkin sitten maailmassa reilut 300 triljoonaa.

300 triljoonan Korhosen asuttamiseen tarvitsemme 60 miljardia maapalloa. Linnunradassa on 500 miljardia tähteä. Jos oletamme, että jokaisessa on maankaltainen ihmisen asutettava planeetta (mikä ei pidä lähimainkaan paikkaansa), on koko linnunrata täytetty Korhosilla vuoteen 2660 mennessä. Galakseja maailmankaikkeudessa on yli sata miljardia, joten koko tunnettu maailmankaikkeus on täynnä Korhosia vuoteen 2900 mennessä.

Pitäisiköhän Korhosille kertoa, ettei tämä käy laatuun? Jos oikein yrittäisimme, niin ehkä he tyytyisivät 7 lapseen. Tämän kompromissin avulla Korhoset täyttäisivät universumin vasta vuonna 3200.

Ei kommentteja: