tiistai 4. marraskuuta 2008

Kalifornialaiset lesboliskot


Keski- ja Pohjois-Amerikan aavikoilla elää liskolajeja, jotka elävät radikaalifemistien paratiisissa. Uroksia ei nimittäin ole olemassa lainkaan. Patriarkaattisesta ylivallasta vapautuneet liskosiskokset eivät uroksia kaipaakaan, kuten yllä olevasta kuvasta voi päätellä. Tässä lesboseksuaalisessa aktissa ei tapahdu hedelmöitystä, sillä liskot lisääntyvät ei-seksuaalisesti itseään kopioimalla. Ne siis piehtaroivat keskenään ihan huvikseen.

Samaisilla liskolajeilla on kuitenkin ollut myös uroksia joskus menneisyydessä. Ilmeisesti lesbofeminismi oli jossain vaiheessa suosittua liskonaaraiden keskuudessa ja miehistä päätettiin päästä eroon.

Tässä on nyt meille ihmisuroksille varoituksen sana. Näin voi käydä minä päivänä tahansa myös meille. Sinä päivänä, kuin naiset oppivat lisääntymään ilman meitä, miehet poltetaan tarpeettomina roviolla.

Jos näin sattuisi käymään, sillä olisi mielenkiintoisia kulttuurisia vaikutuksia. Koska sukupuolia olisi vain yksi, ei olisi sukupuolista häirintää eikä epätasa-arvoa, ei patriarkaattia, eikä myöskään matriarkaattia. Kadun varrella olisi liike, joka myisi punaisia autoja ja vieressä toinen, jossa myytäisiin sinisiä autoja.

Eniten vaikutuksia olisi kuitenkin perhe-elämään. Kaikilla olisi äiti ja mahdollisesti sisaruksia ja tyttäriä, mutta ei serkkuja eikä tätejä. Oidipus-kompleksi menettäisi merkityksensä. Ja mikä oudointa, äitisi ja tyttäresi olisivat geneettisiä kloonejasi. Jokainen vastaantulija olisi potentiaalinen seksikumppani. Uimahalleissa olisi vaan yksi pukuhuone. Uimapuvutkin jätettäisiin kotiin tarpeettomina.

Kirkolle muutos olisi kova pala. Sekä homoseksuaalisuus että naispappeus olisi kaiketi pakko hyväksyä. Lopettaisivatko muslimit huntujen käytön, koska miesten katseilta ei tarvitsisi enää suojautua, vai käytettäisiinkö huntuja lesbojen katseilta suojautumiseen? Uskaltaisiko tosimuslimi katsoa edes itseään ilman huntua? Toisaalta seksihän voitaisiin myös kokonaan kieltää, koska se ei olisi lisääntymisen kannalta tarpeellista. Ääriuskovaiset itsensäkieltäjät ja liberaalit lesbot sotisivat keskenään vaikutusvallasta.

Ei kommentteja: